Ako zarobiť 250€/deň? – Peniazerychlo.net

Cez reklamu na Facebooku oznamujúcu spôsob ako zarobiť 250€ za deň som sa dostal na stránku peniazerychlo.net. Po prezretí videa na webstránke som bol celkom zaujatý tým, že existuje spôsob ako sedliackym rozumom „ojebať“ kasíno. Je to však hlúposť, spôsob absolutne nefunguje a zaručene vś privedie na mizinu. Chcete vedieť prečo? Prečítajte si celý článok.

Hneď po príchode na stránku peniazerychlo.net som vedel, že je to stránka určená na oklamanie návštevníka. Jediný kto na tomto systéme zarobí je kasíno a prevádzkovateľ stránky, ktorý za každého nového hráča v kasíne dostane províziu.

Systém na „vyhrávanie“ v kasíne je celkom jednoduchý. Musíte staviť vždy len na červenú alebo čiernu farbu (resp. na párne alebo nepárne číslo). Šanca na výhru na týchto pozíciách je rovnaká. V skutočnosti nie je ale k tomu sa dostaneme hneď. Ak si napr. vsadíte na čiernu, buď padne čierna a vyhráte alebo padne červená a prehráte.

Ruleta má však navyše ešte aj jedno zelené-nulové políčko kam môže guľôčka padnúť.

A tu sa dostávame k idee zarábania. Ak nevyhráte mali by ste svoju stávku vždy zdvojnásobiť. Ak napr. pri druhom ťahu vyhráte, zarobíte dvojnásobok stavenej čiastky. Táto výhra bude vždy o 1 viac ako váš celkový vklad vrátane prehraných peňazí v točení ruletou. Nakoniec teda vždy zarobíte o jedno viac ako ste vložili.

Príklad: Staviate vždy na čiernu a nevyhráte až do tretieho točenia ruletou. Prvé točenie stavíte 1 žetón a prehráte. Druhé točenie stavíte 2 žetóny a prehráte. Tretie točenie stavíte 4 žetóny a vyhráte. Vyhrali ste dokopy 8 žetónov ale celková strata a posledných tečeniach bolo 7 žetónov. Ste v pluse o 1 žetón.

Vyzerá to tak, že by to mohlo aj fungovať. Ale nefunguje. Prečo?

Tento systém predpokladá, že vyhráte už za niekoľko točení ruletou. Avšak každý hod ruletou je nezávislý. To znamená, že to, že stavíte nesprávne, nijako neovplyvní nasledujúce točenia ruletou. Teoreticky (ale aj prakticky) by stále mohli donekonečna tipovať nesprávne.

Systém predpokladá, že návratnosť vašich stávok by sa mala vrátiť dajme tomu do 5. či 6. točenia ruletou. Už 5 nesprávnych stávok na rovnakú farbu vyvolá pochybnosti o generátore náhodných čísel. Ďalším rizikom a premennou je aj fakt, že vy nedokážete zistiť mechanizmus generovania náhodných čísel na strane kasína. Hrá sa vo virtuálnom priestore a tak má kasíno v tomto smere množstvo priestoru na obštrukcí. Online kasína podliehajú reálne nefunkčným reguláciam a nemajú v podstate žiadnu vnútornú kontrolu nad svojími hracími mechanizmami/algoritmy. V podstate sú to dojné kravy na peniaze sídliace v daňových rajoch.

Kasína majú navyše možnosť určiť si aj maximálny strop podávaných stávok. A to je klinec do rakvy tochto nefunkčného systému.

Test

Zaruceny sposob ako zarobit na rulete

Rozhodol som sa, že urobím jednoduchý experiment. Do Googla som zadal výraz „roulette online“ a navštívil som prvú stránku kde som našiel online ruletu. Kasíno mi poskytlo virtuálnych 1000€ (obrázok hore). Zo začiatku sa mi so systémom darilo. Vyhral som možno takých 7 eur. Lenže potom sa nevýhodná pravdepodobnosť Rulety na stráne hráča ukázala v skutočnom svetle. Stavil som na červenú a logaritmicky som zvyšoval stávku až kým som opäť nevyhral. Čo sa stalo?

Čierna nepadla za sebou až 9-krát. Myslíte si, že som nakoniec po 10 ťahu zarobil 1€? Nie, prerobil som 255 €. Prečo ? Pretože kasíno si dalo limit na výšku stávok len do 300€.

Toto je výška stávok v poradí ako nasledovali:

  1. 1€
  2. 2€
  3. 4€
  4. 8€
  5. 16€
  6. 32€
  7. 64€
  8. 128€
  9. 256€
  10. 512€

Limit na 10 ťah bol len na 300€. Znovu som však mohol staviť len 256€. Výhrať som ale potreboval 512€. Výhrou som by pokryl 9. a 10. stávku. Pre prvých 8 som bol ale v strate 255€!

Po experimente som sa na tento systém pozrel aj z matematického hľadiska. Vzorec uvádzaný na stránke peniazerychlo.net je naviac zavádzajúci a nesprávny.

Na hracom poly rulety je 37 políčok, 16 je červených, 16 je čiernych a 1 je zelené. Pravdepodobnosť výhry po stavení na červenú alebo čiernu farbu je len (16/37)*100 = 43,25%. Naopak, pravdepodobnosť prehry je až 56,75%.

Ako vidieť z experimentu, potrebujem len 8 točení ruletou za sebou aby som stratil 255 eur. T.j pravdepodobnosť prehry 8x za sebou je [(18/37)^8]*100 = 0,31%. Pravdepodobnosť výhry 255x za sebou, čo sa rovná výhre 255€ je [(16/37)^255]*100=1,44 x 10-91%, t.j číslo s desatinou čiarkou pred 90 nulami.

Ešte raz a po lopate:

  • Prehra 8x za sebou = 0,31% = -255€
  • Výhra 255x za sebou = 1,44 x (10^-91)% = +255€

Potrebujete len 8 zlých stávok na to, aby ste stratili 255. Ale potrebujete až 255 dobrých stávok na to aby ste získali 255.

Aj keď pravdepodobnosti výhry a prehry v točení rulety sú nezávislí javy, môžem tvrdiť nasledovné: System na stránke peniazerychlo.net nefunguje. O peniaze prídete neporovnateľne skôr ako ich zarobíte.

4 thoughts on “Ako zarobiť 250€/deň? – Peniazerychlo.net

  1. Táto celá hra je podvrh.Toto robia kasína aby nachytali ľudí .Tak keď si frajej natoč svoj ksicht ,a ukáž ako to funguje. A nekŕm nás kašičkami. To vydeo natočilo kasíno.Pre nich je aj váš jediný začiatočný vklad zisk.

  2. Cawte,
    niečo takéto som vyskúšal 🙂
    z kasína som si vybral v pluse 200€,ale momentálne som prestal.
    Je to blbosť viem,ale funguje to pokiaľ človek nechce až moc.Jeden deň som dokázal nahrať za pol hoďku okolo 400€ ale tým že som chcel viac a viac som to prehral hoci som si povedal že na dnes končím :/ takto som mohol mať zo 60€ 1700€ a vysmiaty .
    Je len na každom z nás či niečo také vyskúša 🙂

  3. ja som to skusal a funguje to dovetedy, kym sa to neposere kvoli prilis dlhej snure jednej farby. Takze ak to niekto robi chvilu, tak moze povyhravat, ak si niekto mysli, ze to bude robit kazdy den a vyhravat stale, tak sa myli

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.