Dofinancovanie z programu Erasmus

Erasmus koordinátor z domácej univerzity môže navrhnúť dofinancovanie študentom, ktorí sú na Erasmuse ak disponuje prebytočnými finančnými prostriedkami. Je to z dôvodu, že na Erasmus program sa vždy prihlási a vyberie viac študentov ako naň reálne vycestuje. Finančné prostriedky po nevycestovaných študentom tak ležia bokom a je na univerzitnom koordinátorovi či ich poskytne.

Dofinancovanie nie je súčasťou programu. Je možné len na základe množstvo študentov, ktorí nešli na Erasmus. Ak dostanete takúto ponuku, môžete okrem oficiálneho grantu dostať dodatočné finančné prostriedky.Tie sú vo výške maximalne 1 mesačného grantu.

Ak vám dofinancovanie poskytnú musíte vyplniť formulár podobný tomuto – erasmus_extention_form_tuke (formulár na predĺženie mobility TUKE). Treba ho vyplniť, nechať podpísať zahraničným koordinátorom a poslať späť po dohode s domácim koordinátorom.

Súčasťou predĺženia bola ešte aj zmluva medzi mnou a univerzitou (dole). Vyplnenú a podpísanú som ju musel odovzdať pri mojom príchode.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.